Inlägg taggade med "påsk"

Gyllengul saffranscouscous - en färgklick på påskbordet

Gyllengul saffranscouscous - en färgklick på påskbordet

När påsken närmar sig, fylls våra tankar och matbord med traditioner, färger och smaker. Vad passar inte bättre än en gul, vegansk, väldoftande saffranscouscous då? Med sin blandning av den krämiga butternutsquashen, saffransdoftande värme, och de krispiga, syrliga granatäppelkärnorna kommer den bli en hit på påskbordet.
Så bjuder du in proteinrika, veganska alternativ till påskbuffén

Så bjuder du in proteinrika, veganska alternativ till påskbuffén

Påskbuffén kan vara en utmaning för veganer och vegetarianer, men det behöver inte vara det! Med lite kreativitet kan du skapa en buffé som är både proteinrik och lockande för alla smaker. Här är några tips på veganska rätter som kommer att imponera på dina gäster och ge dem en näringsrik påskupplevelse.
Det nya påskbordet -  tips på vegansk påskmeny

Det nya påskbordet - tips på vegansk påskmeny

Påsken är här, och en ny kulinarisk tradition tar form – bortom äggjakter och påskgodis skapas nya minnen runt bordet med ett påskbord laddat med veganska läckerheter. Upptäck den veganska världen och låt dina smaklökar vakna till liv.
Vegansk sill till midsommar, jul & påsk!

Vegansk sill till midsommar, jul & påsk!

Jul, påsk eller midsommar. Sill är alltid rätt - oavsett årstid. Och självklart ska det vara veganskt sill till bords. Här har vi använt aubergine men det går lika bra med tofu eller annat veganskt alternativ.
Raw & veganskt marsipangodis - festliga färger & smaker till påsk

Raw & veganskt marsipangodis - festliga färger & smaker till påsk

Påsken är en högtid fylld av traditioner och god mat. Vad kan vara bättre än att införa något nytt och spännande på dessertbordet? Låt oss visa dig hur du kan berika ditt påskfirande med marsipangodis som är både raw och veganskt, och som kommer att glädja både stora och små vid påskbordet.
Ingredienserna som du behöver när du ska tillverka choklad

Ingredienserna som du behöver när du ska tillverka choklad

Att skapa din egen choklad hemma är inte bara en njutning för smaklökarna utan ger dig också kontroll över de ekologiska och hälsosamma ingredienserna. Här guidar vi dig genom processen, från utvinning av kakao till temperering av choklad, och delar med oss av förslag på naturliga sötningsmedel för den perfekta sötman.
Så gör du dina egna Veganska geléhjärtan med agar agar

Så gör du dina egna Veganska geléhjärtan med agar agar

Välkommen till en hälsosam, vegansk och rosaskimrande värld av sötsaker! Varför inte prova agar agar genom vårt läckra recept på Veganska geléhjärtan som är perfekta för Alla hjärtans dag, eller vilken dag som helst du vill unna dig något gott? Agar agar, en mångsidig ingrediens med sitt ursprung i havsalger, har revolutionerat gelébaserade delikatesser inom vegansk matlagning och bakning.
Fruktremmar – ett naturligt mellanmål för hela familjen

Fruktremmar – ett naturligt mellanmål för hela familjen

Letar du efter ett gott och enkelt mellanmål utan tillsatser? Fruktremmar är ett perfekt alternativ! Med torkad mango och äpplen kan du göra egna fruktiga snacks som hela familjen kommer att älska. Dessutom är de enkla att göra och smidiga att ta med sig på språng.
Gör din egna veganska hårdost på cashewnötter

Gör din egna veganska hårdost på cashewnötter

Gör en supergod cashewost som garanterat kommer att imponera på dina nära och kära . Allt du behöver är en blender för att lyckas, enklare än så blir det inte! Med sin rika, krämiga konsistens och oändliga variation av smaksättningar är detta en smakrik innovation för dig som är nyfiken på att utforska nya smaker och nya recept.
Påskgul Raw morotskaka

Påskgul Raw morotskaka

Raw morotskaka! Den är inte bara läcker utan också vegansk, glutenfri och utan raffinerat socker. Vi guidar dig genom detta recept och berättar även mer om två av huvudingredienserna: dadlar och valnötter.
Njut av gyllene rawfoodbollar med gurkmeja och ingefära

Njut av gyllene rawfoodbollar med gurkmeja och ingefära

I jakten på hälsosamma och smakfulla alternativ till påsk eller julgodiset, vill vi inspirera dig till de gyllene krafterna och smakerna hos gurkmeja och ingefära. Läs mer i vår artikel om du kan njuta av dessa härliga smakupplevelser i jul genom våra rawfoodbollar!
Raw chokladbark med frukt & nötter

Raw chokladbark med frukt & nötter

Upplev den ljuva harmonin mellan choklad och naturens näringsrika gåvor med vårt recept på Raw chokladbark med frukt och nötter. Med enkla steg och anpassningsbara ingredienser är det inte bara ett recept – det är en inbjudan till dig att skapa en hälsosam chokladupplevelse på bara några minuter.
ARTIKEL 1-12 13.1 2  Nästa »  | Visa alla 
Logga in
Har du kommit rätt?