Mjöler
Produkter

Mandelmjöl Premium RAW EKO 1kg

Bovetemjöl EKO 1kg

Cassava Mjöl Finmalt EKO 1kg

Durramjöl EKO 1kg

Psyllium Fröskal EKO 250g

Mandelmjöl Premium RAW EKO 500g

Vetegluten EKO 1kg

Psyllium Pulver EKO 250g

Majsmjöl EKO 500g

Havremjöl Glutenfritt EKO 1kg

Kokosmjöl Premium RAW EKO 1kg

Hirsmjöl EKO 1kg

Kikärtsmjöl EKO 1kg

Rismjöl Brunt EKO 1kg

Mandelmjöl RAW 1kg

Vetegluten EKO 500g

Jordmandelmjöl EKO 250g

Sojaprotein 90% EKO 500g

Pofiber Potex 300g

Durramjöl EKO 1kg x 5 paket

Cassava Mjöl Finmalt EKO 500g

Potatismjöl EKO 1kg

Sojamjöl Rostad EKO 1kg

Kokosmjöl Premium RAW EKO 500g

Cassava Mjöl Finmalt EKO 1kg x 5 paket

Havrekli EKO 500g

Linfrömjöl EKO 500g

Vetegluten EKO 1kg x 5 paket

Mandelmjöl Premium RAW EKO 1kg x 5 paket

Bovetemjöl EKO 500g

Mandelmjöl RAW 1kg x 6 paket

Hasselnötsmjöl Rostat EKO 1kg

Havrekli EKO 1kg

Bananmjöl EKO 500g

Majsstärkelse EKO 1kg

Havrekli EKO 1kg

Psyllium Pulver EKO 500g

Hasselnötsmjöl Rostat EKO 500g

Quinoamjöl EKO 500g

Durramjöl EKO 500g

Havremjöl Glutenfritt EKO 500g

Vetegluten EKO 500g x 5 paket

Kikärtsmjöl EKO 500g

Mandelmjöl Premium RAW EKO 1kg x 3 paket

Potatismjöl EKO 400g

Majsmjöl EKO 500g x 5 paket

Guarkärnmjöl EKO 125g

Jordmandelmjöl EKO 1kg

Hirsmjöl EKO 1kg x 6 paket

Jordmandelmjöl EKO 250g x 5 paket

Psyllium Fröskal EKO 250g x 5 paket

Bovetemjöl EKO 1kg x 5 paket

Bananmjöl EKO 1kg

Vetegluten EKO 1kg x 3 paket

Quinoamjöl EKO 1kg

Bovetemjöl EKO 1kg x 3 paket

Chiamjöl EKO 500g

Cassava Mjöl Finmalt EKO 1kg x 3 paket

Havrekli EKO 1kg x 5 paket

Purple Corn Pulver EKO 500g

Psyllium Fröskal EKO 250g x 3 paket

Sojaprotein 90% EKO 500g x 3 paket

Durramjöl EKO 1kg x 3 paket

Pofiber Potex 300g x 3 paket

Kastanjemjöl EKO 500g

Jordmandelmjöl EKO 250g x 3 paket

Havremjöl Glutenfritt EKO 1kg x 5 paket

Mandelmjöl Premium RAW EKO 500g x 5 paket

Havrekli EKO 500g x 5 paket

Sojamjöl Rostad EKO 1kg x 3 paket

Rismjöl Brunt EKO 1kg x 6 paket

Bakprotein EKO 400g

Mandelmjöl Premium RAW EKO 500g x 3 paket

Hirsmjöl EKO 1kg x 3 paket

Majsmjöl EKO 500g x 3 paket

Psyllium Pulver EKO 250g x 5 paket

Rismjöl Brunt EKO 1kg x 3 paket

Durramjöl EKO 500g x 3 paket

Kikärtsmjöl EKO 1kg x 3 paket

Sojamjöl Rostad EKO 1kg x 6 paket

Pofiber Potex 300g x 5 paket

Majsstärkelse EKO 1kg x 6 paket

Hasselnötsmjöl Rostat EKO 1kg x 3 paket

Kikärtsmjöl EKO 1kg x 5 paket

Bananmjöl EKO 500g x 3 paket

Potatismjöl EKO 1kg x 3 paket

Bovetemjöl EKO 500g x 5 paket

Havrekli EKO 1kg x 3 paket

Kokosmjöl Premium RAW EKO 1kg x 3 paket

Cassava Mjöl Finmalt EKO 500g x 5 paket

Bananmjöl EKO 1kg x 5 paket

Havremjöl Glutenfritt EKO 1kg x 3 paket

Linfrömjöl EKO 500g x 3 paket

Bakprotein EKO 400g x 3 paket

Linfrömjöl EKO 500g x 5 paket

Havremjöl Glutenfritt EKO 500g x 3 paket

Kokosmjöl Premium RAW EKO 500g x 3 paket

Guarkärnmjöl EKO 125g x 3 paket

Jordmandelmjöl EKO 1kg x 5 paket

Psyllium Pulver EKO 500g x 5 paket
Mjöler - passar både för det söta och salta
Mandelmjöl ger en nötig smak och en saftig textur till dina bakverk. Det är perfekt för att göra glutenfria kakor. Ersätt upp till hälften av vanligt mjöl med mandelmjöl för att lägga till en rik smak . Visste du att du även kan använda mandelmjöl som en panering för kyckling, fisk eller grönsaker? Det ger en krispig yta med en mild, nötig smak. Bovetemjöl är idealiskt för glutenfria recept. Bovetemjöl är ett utmärkt glutenfritt alternativ. Använd det i pannkakor, kakor och muffins för en nötig smak och en trevlig textur. Kom ihåg att bovetemjöl kan ge en lite tung konsistens, så blanda det med andra mjölsorter eller använd bakpulver för att få saftigare resultat.
Letar du efter mer hållbara alternativ? Prova durramjöl
Durramjöl är en utmärkt ersättning för vanligt mjöl i bröd och pasta. Det är också ett hållbart val, eftersom durra är torktålig och kan odlas under varierande klimatförhållanden. Använd durramjöl tillsammans med vanligt mjöl för att baka mjukt bröd med en lite nötig smak. Det ger en unik touch till dina recept. Kikärtsmjöl är mångsidigt och kan användas för att skapa krispiga rätter när du vill ha glutenfria alternativ. Doppa grönsaker eller protein i kikärtsmjöl och fritera dem för att få en krispig yta. Kikärtsmjöl fungerar också som ett utmärkt tjockningsmedel i såser och soppor.
Att experimentera med olika mjöler kan vara en kul och givande upplevelse i köket. Oavsett vilket mjöl som du väljer att använda, är det viktigt att förstå deras egenskaper och hur de påverkar dina rätter. Genom att experimentera med olika recept och användningsområden kan du ta din matlagning och bakning till nästa nivå och upptäcka nya smakrika alternativ.