Lecitin

Lecitin är ett naturligt emulgeringsmedel som ofta utvinns från sojabönor, solrosfrön eller äggula. I bakning hjälper det att binda fett och vätska, vilket skapar en jämnare konsistens och gör att bakverk blir mjukare och saftigare. Lecitin kan också förlänga hållbarheten genom att hålla fukten kvar i degen.
Visar 1-3 av 3 artiklar
Soja Lecitin Flytande EKO 500ml
50%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
115 kr 229 kr
KÖP NU
Soja Lecitin Pulver EKO 250g
50%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
84 kr 167 kr
KÖP NU
Solros Lecitin Flytande EKO 250ml
50%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
230 kr 459 kr
KÖP NU
Logga in
Har du kommit rätt?