Lecitin

Lecitin är ett naturligt emulgeringsmedel som ofta utvinns från sojabönor, solrosfrön eller äggula. I bakning hjälper det att binda fett och vätska, vilket skapar en jämnare konsistens och gör att bakverk blir mjukare och saftigare. Lecitin kan också förlänga hållbarheten genom att hålla fukten kvar i degen.
Visar 1-3 av 3 artiklar
Soja Lecitin Pulver EKO 250g
50%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
81 kr 162 kr
KÖP NU
Solros Lecitin Flytande EKO 250ml
50%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
223 kr 446 kr
KÖP NU
Soja Lecitin Flytande EKO 500ml
50%
Kort datum
Rawfoodshop
Bäst före:
111 kr 222 kr
KÖP NU
Logga in
Har du kommit rätt?