Chiafröet har tusenåriga traditioner bland indianer och odlas på höga höjder i Anderna. Chiafrön har neutral smak och lukt, och är en naturlig och miljövänlig produkt.
Användning:
Strö över sallader för extra knaprighet.
Använd som äggersättning vid bakning (1 msk krossade chiafrön + 3 msk vatten ersätter 1 ägg).
Använd krossade chiafrön som redning i soppor och såser.
Blötlägg chiafrön över natten för en pudding.
Ersätt upp till 1/5 av mjölet vid bakning med krossade chiafrön.
Chiafrön Vita EKO 1kg
0 Omdömen- Produktbeskrivning
-
- Ingredienser & Information
- Mer information
- Egenskaper
-
Certifikat: EU Organic Form: Hel Förvaring: Skafferi (torrt & svalt) Näringsvärden: Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Råtorkade vita chiafrön*. (GB) Raw dried chia seeds *. (D) Rohe getrocknete Chiasamen*. (DK) Råtørrede chiafrø *. (FI) Raakoja kuivattuja chia-siemenet *.
*Ekologisk ingrediens/Organic ingredient/Bio-Zutat/Økologisk ingrediens/Orgaaninen ainesosa.Dosering/Dosage/Dosierung/Dosering/Annostelu:
(SE) Rekommenderad daglig dos 15g. (GB) Recommended daily dose 15g. (D) Empfohlene Tagesdosis 15g. (DK)Anbefalet daglig dosis 15g. (FI) Suositeltu päiväannos 15g.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
MexicoNäringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 1841kJ/440kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 31 g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,8g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 4,5g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 0,8g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 21g Salt/Salz/Suolaa: 0,03g Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi: Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä. Process: Råtorkad - Specifikationer
-
Lagerstatus:Jämförpris:Frakt: Klass 2 - max 0,5 kg
- Betyg:
-
Den här produkten har inga recensioner.