Linsmjöl är ett finkornigt mjöl som görs av malda röda linser. Linserna klassas som baljväxter och är ett vanligt substitut för de som äter en kost utan gluten. Linsmjöl kan ersätta vanligt vetemjöl i matlagning, bakning i såser och i stuvningar. För att lyckas med bakning med linsmjöl bör man tillsätta guarkärnmjöl, det gör degen klistrig på samma sätt som gluten gör i vetemjöl. Linsmjöl har en ljusröd färg och en lätt nötig smak. Exempel på mat med Linsmjöl: Falafel, linssoppa, morotsbröd.
Linsmjöl Rött 500g
0 Omdömen- Produktbeskrivning
-
- Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Ekologiskt Rött Linsmjöl (Aspernabere lentis conspersa ruber), (GB) Organic Red Lentil Flour. (D) Bio Rotes Linsenmehl. (DK) Økologiske Rød Linser Mel. (FI) Orgaaniset Punainen Linssi Jauhot.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Österrike/Austria/Österreich/Østrig/Itävalta.Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 1364kJ/326kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 2,4g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,46g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 41g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 1,2g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 25,2g Salt/Salz/Suolaa: 1,20mg Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
- Mer information
- Egenskaper
-
Certifikat: EU Organic Form: Mjöl Förvaring: Skafferi (torrt & svalt) Process: Råtorkad - Specifikationer
-
Lagerstatus:Jämförpris:Frakt: Klass 2 - max 0,5 kg
- Betyg:
-
Den här produkten har inga recensioner.