Graviolapulver
Graviola kommer från den graviolaväxten, även känd som taggannona. Graviola växer i regnskogarna i Syd- och Mellanamerika och ger hjärtformade frukter. Vårt graviolapulver är råtorkat, eller rawfood, och veganskt, vilket innebär att det bevarar alla sina egenskaper och är helt fritt från animaliska produkter och tillsatser. Förpackad i en smidig 125g påse kan du enkelt tillföra en unik, exotisk twist till din vardag.
Graviolapulver - exotisk gåva från regnskogen
Graviolapulver är en exotisk gåva från regnskogen och kan vara ett inslag i en rad olika recept där du vill ha en subtilt söt och syrlig smak. Pulvret kan blandas i smoothies, juicer eller teer för en uppfriskande touch. Om du vill vara mer kreativ i köket kan du även använda det i rawfood-desserter som tryfflar och rawfood-bollar. Dess unika smakprofil, som kan beskrivas som en kombination av jordgubbar och citrus med en aning ananas, gör det till ett intressant alternativ i många rätter.
Hur du använder graviolapulver i köket
Ett enkelt tips är att börja dagen med graviola i en smoothie – mixa 1-2 tsk av pulvret med banan, kokosvatten och en näve spenat. Du kan också använda det i en salladsdressing genom att blanda det med limejuice, olivolja och en nypa salt. Pulvret kan även strös över din morgongröt eller yoghurt för att ge en exotisk touch. Förvara pulvret i en lufttät behållare på en sval, mörk plats för att bevara dess hållbarhet.