Schisandrapulver
Schisandra, även känt som "de fem smakernas bär" eller Wu Wei Zi på kinesiska, är en spännande ingrediens. Namnet Wu Wei Zi syftar på att schisandrabäret bjuder på en unik smakupplevelse där alla fem smaker möts: salt, sött, surt, kryddigt och bittert. Detta gör schisandrapulvret till ett mångsidigt inslag som kan användas på flera olika sätt i mat och dryck. Schisandrapulver är dessutom ett naturligt och enkelt sätt att variera smaken på din dagliga kost och ge en extra twist till dina favoritrecept.
Hur smakar schisandra?
Den unika smaken i schisandra är en av dess mest särpräglade egenskaper. Många som smakar schisandrapulver för första gången beskriver det som ett spännande smakäventyr! Smaken är komplex och kombinerar både syrlighet och sötma med en lätt kryddighet och en aning beska. Detta gör schisandra till en utmärkt ingrediens som du enkelt kan använda i smoothies eller müsliblandningar. Eftersom vårt schisandrapulver är helt osötat och osvavlat, kan du vara säker på att du får den naturliga och autentiska smaken i varje sked.