Butterfly Pea RAW 100g
1 Omdömen- Produktbeskrivning
-
Pulvret är utvunnet från löven på blomman Butterfly Pea (Himmelsärt), en ingrediens med en lång historia av användning. Du kan blanda detta pulver i varmt vatten för att skapa en trevlig teupplevelse. Det fungerar också utmärkt att blanda i smoothies, bakverk eller maträtter för att ge dem en vacker blå färg. Om du tillsätter citron till varma drycker eller rätter förändras färgen magiskt från blå till lila. - Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Butterfly Pea RAW Pulver (Clitoria ternatea). (GB) Butterfly Pea RAW Powder. (D) Schmetterlingserbse RAW Pulver. (DK) Butterfly Pea RAW Pulver. (FI) Butterfly Pea RAW-jauhe.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Kina/China/Kiina.Dosering & Användning/Dosage & Use/Dosierung & Verwendung/Dosering & Anvendelse/Annostus ja käyttö: 1-2 teskedar per dag. Blanda i smoothies, maträtter eller bakelser./1-2 teaspoons per day. Mix in smoothies, dishes or pastries./1-2 Teelöffel pro Tag. In Smoothies, Speisen oder Gebäck mischen./1-2 teskefulde om dagen. Bland i smoothies, madretter eller kager./1-2 teelusikallista päivässä. Sekoita smoothieihin, ruokiin tai leivonnaisiin./ Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 38kJ/9kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 0g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 0g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 0g Fiber/Fibre/Ballaststoffe/Kuitu: 0g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 0g Salt/Salz/Suolaa: 0g Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
- Mer information
- Egenskaper
- Specifikationer
-
Lagerstatus:Jämförpris:Frakt: Klass 2 - max 0,5 kg
- Betyg:
-
Stin | 2023-07-060 | 0