Solroskärnor EKO 5kg
Ekologiska solrosfrön är skalade frön från solrosen och har en mild, nötaktig smak som passar perfekt i både matlagning och bakning. De kan användas som topping på sallader, i bröd, granola eller som ingrediens i hemgjorda snacks och bars. Dessa frön är enkla att använda och tillför härlig smak till dina rätter.
Rosta solroskärnor - för extra crunch
Solrosfrön är goda att äta precis som de är, men om du föredrar kan du rosta dem lätt för att framhäva deras nötaktiga smak och få en härlig krispighet. Sprid fröna på en plåt och rosta dem i ugnen eller stekpannan – perfekt att strö över sallader, soppor eller som topping på avokadomackor för extra crunch. Solrosfrön har länge använts i olika kulturer och är populära ingredienser i både bakverk och frukostskålar. Prova att blanda dem i hembakade bröd eller tillsätta dem i granola för att göra frukosten mer spännande. Med ekologiska solrosfrön får du ett naturligt och mångsidigt frö som enkelt förbättrar smaken i dina rätter.